Työterveyshoitaja

Hei sinä työterveyshoitaja, kulkisiko polkusi yksityiselle työterveys / lääkäriasemalle Vuokattiin?

Miltä kuulostaisi vakituinen tai osa-aikainen työ Kainuussa, aktiivisessa Vuokatissa, jossa pääsisit tuomaan oman ammattitaitosi osaksi työterveyshuollon moniammatillista tiimiä? Olemme paikallinen työterveyshuoltopalveluja tarjoava yritys Vuokatin Työterveys Oy -markkinointinimeltään Medika Työterveys. Medika on aloittanut toimintansa vuonna 2017 ja tarjoamme asiakkuuksillemme sekä lakisääteistä että kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua lämmöllä ja pidämme tärkeänä myös sitä, että meidät tavoittaa helposti. Tahtotilanamme on luottamuksellinen ja sujuva yhteistyö; toiminta, jolla on kasvot.

Työterveyshuoltopalvelut ja lääkäriasematoiminta toteutuvat yksikössämme saumattomasti rinta rinnan.

Sinulle tarjoaisimme toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen, ammattiisi kuuluvat työtehtävät sekä rennon, aktiivisen ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön, kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon sekä liikuntaetuja omaan hyvinvointiin.

Arvostamme oma-aloitteista, positiivista otetta työhön, jonka keskiössä on aina asiakas. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin! Jos haluat kuulla lisää käytännön työstä, työsuhde- ja palkkausasioista voit soittaa toimitusjohtaja Kimmo Piiraiselle p. 040 541 2917 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen kimmo@medika.fi.

Haku päättyy 31.10.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.